طرز تهیه پاستا لذیذ و خوشمزه
در نظر سنچی هایی که صورت گرفته است، پاستا همیشه از محبوبترین غذاهای جهان بوده است. پاستا در واقع یک غذای ایتالیایی است امروزه در همه نقاط جهان سرو می شود. طرز تهیه پاستا لذیذ و خوشمزه شاید در ظاهر آسان باشد اما ترفند هایی دارد که اگر آن ها را عایت نکنید، آن طعم بی نظیر را نخواهد داشت. از آسانترین نوع پاستا ها، طرز تهیه پاستا با شیر یا خامه می باشد. پاستا یک غذای ساده، سیرکننده و در عین حال سریع آماده می شود.
سسی که به همراه پاستا سرو می شود میتوان آن را از مواد اولیه ساده درست کرد. کار دیگری که می توان اناجم داد ایناست که با تغییر مواد اولیه میتوان پاستاهای متنوعی برای وعدههای غذایی خودتان آماده کنید. باتوجه به این که پاستا یک غذای محبوب است تصمیم گرفتیم این مقاله را به طرز تهیه پاستا لذیذ و خوشمزه با خامه و شیر اختصاص دهیم.
مطالب برگرفته از سایت گزینگ کالا
طرز تهیه پاستا با شیر و خامه
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم استفاده از مواد اولیه متنوع در طرز تهیه پاستا، یکی از دلایل محبوبیت جهانی پاستا است. طرز تهیه پاستا با شیر و خامه یکی از انواع پاستا ها می باشد و از نوع خوشمزه ترین ها می باشد. پاستا با شیر و خامه از پاستاهای خوشمزهای است که شما عزیزان میتوانید آن را در خانه به راحتی درست کنید. این پاستا به این علت که خامه دارد، کمی چربتر است و دارا بودن مرغ، پروتئین این وعده غذایی را خیلی کاملتر کرده است. موادی که برای تهیه پاستایی پروتئینی لازم دارید عبارتد از:
- فیله مرغ: ۵۰۰ گرم مکعبی
- خامه: ۲۵۰ میلیلیتر
- خامه ترش: ۱۰۰ میلیلیتر
- شیر: ۱۵۰ میلیلیتر
- پاستا: ۲ فنجان
- فلفل: ۱ عدد مکعبی
- گوجه: ۱ عدد مکعبی
- سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
- پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ فنجان
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل: ۱ قاشق چایخوری
مراحل تهیه پاستا با شیر و خامه و مرغ
در اولین مرحله یک قابلمه به اندازه خانواده خودتان بردارید و پاستا را طبق دستوری که بر روی بسته ان نوشته شده است، بپزید. حال یک ماهیتابه متوسط را بردارید و مرغ را به همراه سیر و سایر ادویهجات تفت دهید تا به خوبی بپزد. اینکه مرغ تا چه اندازه بپزد به سلیقه شما بستگی دارد و در مخلوط شیر و خامه بیشتر خواهد پخت. بعد از اینکه مرغ پخته شد، خامه، خامه ترش و شیر را به مرغ پخته شده اضافه کنید. اجازه دهید به مدت دقیقه مرغ با خامه و شیر خوب پخته شود. در این مدتی که مرغ روی حرارت است، پاستا را آب کش کنید و در یک ظرف گود بریزید.
اینکه در تهیه پاستا سریع عمل کنید یکی از نکته های اساسی در پخت آن می باشد. زیرا اگر سریع عمل نکنید، پاستا سرد میشود و سس خامه ای که درست کرده اید روی پاستا میبندد. در اخر کار مرغ خامهای را بر روی ظرف پاستا بریزید و آن را با پنیر پارمزان، فلفل و گوجه تزئین کنید. پاستا خامهای، نیز یک اصالت ایتالیایی دارد و افراد زیادی وجود دارند که به غذاهای بینالمللی علاقمند هستند، بنابراین میتوانند این پاستا را در منزل تهیه و نوش جان کنند. غذاهایی مانند پاستا، به سرعت آماده میشوند و علاوه بر این که خوشمزه هستند، میتوانید از این غذا برای پذیرایی از میهمانان خود نیز استفاده کنید.
طرز تهیه پاستا ساده با خامه
پاستا اتولع مختلفی دارد و شما عزیزان می توانید طبق سلیقه و ذائقه خود، از پاستا پستو، فتوچینی یا پاستا فرمی استفاده کنید. مدت زمانی که برای تهیه نمودن مواد پاستا لازم دارید، حدود ۲۰ دقیقه است. حدود ۲۰ دقیقه نیز برای پخت پاستا همراه با سس خامهای، زمان نیز دارید. مواد اولیه ای که برای طرز تهیه پاستا ساده با خامه، بنیاز دارید شامل موارد زیر می باشد:
- ۲۵۰ گرم سینه مرغ
- ۱۵ عدد قارچ
- ۲ حبه رنده شده سیر
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- فلفل سفید ۱ قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
- پنیر پارمسان به اندازه دلخواه
- فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
- شیر یک چهارم پیمانه
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- ماکارونی فرمی ۵۰۰ گرم
مواد مورد نیاز برای تهیه سس پاستا
- خامه ۱۰۰ گرم
- شیر یک چهارم پیمانه
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
سرویس قابلمه ۱۲ پارچه نیو لایف
جنس بدنه سرویس قابلمه ۱۲ پارچه نیو لایف آلومینیوم است همچنین پوشش بدنه آن گرانیتی میباشد جنس دسته های این نوع سرویس قابلمه نیز گرانیتی میباشد جنس درب این سرویس از پیرکس است. سرویس قابلمه نیو لایف ۱۲ پارچه است که شامل دو عدد تابه و چهار عدد قابلمه میباشد. جنس زیر سرویس قابلمه نیو لایف مجهز به شعله پخش کن است. این سرویس قابلمه قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی را دارا میباشد. پخت و پز با استفاده از این سرویس قابلمه باعث میشود که مصرف روغن کمتری را داشته باشید. سرویس قابلمه های ۱۲ پارچه NEW LIFE جنس بدنه آن گرانیتی میباشد قابلمه های گرانیتی از بهترین و بی ضرر ترین سرویس قابلمه های موجود در بازار امروزه هستند. جنس گرانیت حتی برای پخت غذای کودکان نیز بسیار بی ضرر هستند.
مراحل طرز تهیه پاستا ساده با خامه
در اولین مرحله برای طرز تهیه پاستا ساده با خامه، باید مرغ را مزهدار کنید. مرغ را به صورت تکهها و برشهای مکعبی خرد کنید، حال آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون به اندازه ۱ قاشق غذاخوری، سیر، فلفل سیاه، آبلیمو، نمک و آویشن را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و ظرف را به مدت ۶۰ دقیقه، در یخچال بگذارید. حال که مرغها به اندازه کافی مزهدار شدند؛ میتوانید آنها را گریل کنید. تکههای مزهدار شده مرغ را داخل تابه بریزید و برای پخت مرغها، باید شعله گاز را کمی بیشتر کنید تا مرغها آب نندازند و به خوبی گریل شوند.
بعد از اینکه رنگ مرغها طلایی و به خوبی در تابه گریل شدند؛ نوبت به اضافه کردن قارچ ها می رسد.قارچ ها را به خوبی بشویید و خرد کنید. قارچ ها را داخل تابه بریزید تا هم زمان با مرغها تفت داده شوند. بعد از اینکه قارچها به اندازه کافی تفت داده شدند و رنگ آن ها کاراملی شد؛ مقداری فلفل سیاه و سفید را به مواد اضافه کنید. سپس، به آرامی خامه و شیر را داخل مرغ بریزید. مواد را دائما هم بزنید تا ته آنها نسوزد. بعد از اینکه مواد به خوبی غلیظ شد، میتوانید شعله گاز را خاموش کنید. این نکته را به یاد داشته باشید که مواد باید حالت سس مانند داشته و به اندازه کافی غلیظ شده باشند.
طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و قارچ
در طرز تهیه پاستا خانگی دست شما بسیار باز است ومی توانید این غذای خوشمزه را با روش های مختلفی درست کنید. طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و قارچ نیز بسیار آسان است. پاستا با شیر و خامه و قارچ بدون شک یکی از لذیذترین و خوشمزهترین پاستاها می باشد. مواد اولیه ای که برای تهیه این غذا نیاز دارید عبارتند از:
- پاستا ۵۰۰ گرم
- پیاز یک عدد
- قارچ ۵۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- خامه ۲۰۰ گرم
- شیر نصف پیمانه
- سیر ۳ حبه
- آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
- جعفری ۴ قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
- آویشن و نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و قارچ
در ابتدا پیازها را هم به شکل نگینی ریز خرد کنید و آن را در کره سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی رنگ شدند، به آن سیر خورد شده را هم اضافه کنید. حال پوست قارچها را بگیرید و به شکل ورقهای خرد کنید. در این مرحله قارچها را هم به ترکیب بالا اضافه کنید تا سرخ شوند. حتما بعد از ریختن قارچ داخل قابلمه روی آن را آبلیمو بریزید تا قارچ با سرخ کردن تغییر رنگ ندهد و سیاه نشود. وقتی قارچ ها کمی سرخ شدند، بر روی آن آرد بریزید. بعد از کمی تفت دادن آرد، شیر و خامه را هم به آن اضافه کنید.
ترکیب کردن این مواد، سس پاستای شما خواهد بود. یک قابلمه را بردارید و تا نصف آنرا از آب پر کنید. کمی نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش آید. طبق دستوری که بر وری پاستانوشته شده است آن را بپزید. بعد از پخته شدن پاستا را آبکش کنید. سسی را که آماده کرده بودید، با پنیر پیتزا مخلوط کنید و روی پاستا پخته شده بریزید. این مرحله را باید خیلی سریع انجام دهید، دلیل آن هم این است که پنیر ممکن است داخل سس آب شده و دیگر کشسان نباشد.